Novosti

Priče za PET(ak)!

Svakog petka donosimo vam priče za PET(ak)! Pratite nas na Facebooku, Instagramu ili na Youtubeu gdje ćemo svakog petka čitati narodne priče, neke poznate ali i neke manje poznate.

Budite uz nas i uživajte u pričama. Željno iščekujemo vaše komentare.

Kraljeva kći vještica

Približava nam se još jednom 31. listopad – Noć vještica ili Halloween! Zato budite spremni na jednu strašnuuuuu priču pod nazivom Kraljeva kći vještica. Nakon priče izazivamo vas da napravite strašne teglice mumije iliiii nevidljivu tintu od limunovog soka. Sad načulite uši i nemojte se jako bojati, slijedi priča za PET(ak)!

Tibi priča viceve

Još jedan petak i vrijeme je za priču za PET(ak)! No danas, umjesto narodnih priča, Tibi će vam ispričati nekoliko viceva na mađarskom jeziku. Uživajte i nasmijte se!

Roda njih ne nosi

Pozdrav svima! Petak je konačno stigao! Pripreme za vikend počinju! Kao mali uvod u opuštanje, poslušajte našu današnju priču “Roda njih ne nosi” koju vam posvećujemo povodom Dječjeg tjedna! Na kraju priče vas čeka i jedan mali zadatak!! Idemo poslušati priču!

Žabica djevojka

Stigao nam je petak, a to je vrijeme za Priče za PET(ak)! Danas slušamo priču “Žabica Djevojka”. Nadamo se da će vam se priča svidjeti. Molimo slušatelje da nacrtaju kako zamišljaju žabicu iz priče te da nam uz pomoć roditelja ufotkaju svoj crtež i postave ga u komentaru ispod videa na facebooku.

Az öreg halász és a nagyravágyó felesége

Stigao nam je još jedan petak, a petkom čitamo i slušamo zanimljive priče. Danas poslušajte priču na mađarskom jeziku povodom Dana mađarske narodne bajke. Nakon odslušane priče, pokušajte riješiti mali kviz na sljedećoj poveznici: https://wordwall.net/play/3542/410/849

Koji dan da pada kiša

Petak, jeeeee !!! Za danas smo vam pripremili jednu zanimljivu i poučnu priču pod nazivom “Koji dan da pada kiša”. Nakon što poslušate priču, probajte riješiti i mali kviz koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://wordwall.net/play/3541/725/674

Ivica i Marica

Napokon je petak i vrijeme je za PRIČE ZA (PET)ak! Jupiii! Danas ćemo vam kroz igrokaz prikazati rad u knjižnici. Uživajte!

Najava priča za PET(ak)!

Svakog petka donosimo vam priče za PET(ak)! Pratite nas na Facebooku, Instagramu ili na Youtubeu gdje ćemo svakog petka čitati narodne priče, neke poznate ali i neke manje poznate. Budite uz nas i uživajte u pričama.

Skip to content