Novosti

Festival “Čarolija riječi”

Galerija s festivala Čarolija riječi👀. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1915942101939064&id=589589791240975
Slike uistinu govore više od tisuću riječi😎

Završio je festival Čarolija riječi! Kao točka na i ovog Festivala koji je za sve posjetitelje, ali i organizatore donio pregršt dobrih emocija, zabave, smijeha i čarolije, pozivamo vas da pogledate kratki video i osjetite djelić atmosfere! Sutra slijedi velika galerija slika!

Brojimo još malo do festivala Čarolija riječi! Nadamo se da ste uzbuđeni kao i mi! Za kraj još samo zahvala sponzorima! Vidimo se u četvrtak i petak! 👋

Kakva bi to najava Festivala bila bez Ivice i Marice? 😊
Nećemo dužiti, mjesto i vrijeme znamo – Festival Čarolija riječi, etno selo „Baranjski divani“, 19. i 20. svibnja! Dođi i ti!

Kompletan program možete naći ispod najave.

Ovo predivno popodne iskoristit ćemo za predstavljanje cjelokupnog programa festivala Čarolija riječi! 🥳 Veselimo se vašem posjetu i zajedničkom druženju!

Nakon najava radionica, autora i kreativnih kutaka na festivalu Čarolija riječi, danas predstavljamo nakladnike koji će učiniti da naš festival bude još bolji 🙂

Radionice za djecu na festivalu Čarolija riječi u prijepodnevnim satima 20. svibnja 2022. (petak) popunile su se brzinom munje⚡️!
Za pojedinačne upite i rezervacije termina molimo kontaktirati Danicu Buknu na broj telefona: 031/710-250 ili na e-mail adresu: kultura@gkbm.hr.

Turistička zajednica Baranje poziva vas na festival Čarolija riječi! Pridružite nam se prvom baranjskom festivalu na kojemu će riječi teći kao što i pjesma kaže „prije no zoru navijeste pijetli Dunavu na dar dat će je Drava“.

Kakav je to festival na kojemu ne možete nešto kupiti? Baranjski sigurno nije😊 Čuvajte novčiće jer ćete na našem Festivalu moći kupiti knjige, unikatni nakit, ukrasnu keramiku, pletivo, umjetničke slike i proizvode od drveta. Vidimo se!

U sklopu festivala Čarolija riječi održat će se i bogat program posvećen djeci i mladima s ciljem širenja interesa i ljubavi prema različitim vrstama umjetnosti, ali i razvijanjem slobode izražavanja i kritičkog mišljenja.

Svibanjski dani idealni su za uživanje na radionicama koji za cilj imaju razvijanje i usavršavanje kreativnih vještina – od književnosti, slikarstva, znanosti, pa sve do očuvanja okoliša! Vidimo se na Festivalu!

Pozor, pozor! Sitno brojimo do festivala Čarolija riječi i krajnje je vrijeme da vam predstavimo jedan dio aktera koji će sudjelovati na prvom baranjskom Festivalu pisane riječi!
Dame i gospodo, 19. i 20. svibnja, samo u vašem gradu autori – Margareta Peršić, Zoran Ferić, Neven Drozdek, Stjepan Tomaš, Silvija Šesto, Krešimir Krnic, braća Marijanović, Gabriela Dobsai, Martina Markov i Zoran Vakula.
Svakim danom i svakom novom najavom sve je očitije – očekuje nas bogato književno druženje! Vidimo se!

Vidimo se 19. i 20. svibnja 2022. na festivalu Čarolija riječi u etno selu “Baranjski divani” (Hotel Patria) u Belom Manastiru!🥳

Skip to content