Novosti

BOOKquiz

Celebrity knjige

Osobe iz svijeta poznatih i slavnih često se odvaže na pisanje priča i dijele ih sa svojom publikom. Jeste li čitali njihove knjige i možete li izdvojiti neku? Ukoliko vam nedostaje inspiracije za čitanje, riješite naš kviz i možda vam neka celebrity knjiga zapne za oko😊. Ujedno, javite nam rezultate!

Kviz: https://wordwall.net/resource/39505030

Knjige za odrasle i mlade

Kviz za tinejdžere, malo starije i mlade duhom… Iako naslovi možda upućuju na mlađe čitatelje, većina knjiga u ovom kvizu je stekla više poklonika među odraslom publikom. Slažete li se s nama?

Poveznica za kviz: https://wordwall.net/resource/39580203

Kortárs Magyar Írók

Jeste li upoznati s djelima Pétera Nádasa, Imrea Kertésza, Laszla Krasznahorkaija ili Sandora Maraija i čitate li suvremenu mađarsku književnost?

Ukoliko je odgovor potvrdan, znate što vam je činiti😊! Poveznica za kviz nalazi se➡️: https://wordwall.net/resource/39586770

Knjige duginih boja

Ovoga vas ponedjeljka izazivamo na rješavanje kviza u kojemu na temelju naslovnice morate dokučiti odgovor. Zanimljivo, zar ne😊?

Poveznica za kviz: https://wordwall.net/resource/39579294

Klasici hrvatske književnosti

Ponovimo zajedno klasike hrvatske književnosti📖.

Kviz vas čeka na ovom linku: https://wordwall.net/resource/39508090

Kulinarstvo u Knjižnici

Volite kuhati, jesti i mislite da ste jako dobri u tome? Onda ste na pravom mjestu i ovaj kviz je po vašoj mjeri😊. Pripremili smo zanimljiva pitanja iz knjiga iz područja kulinarstva, a na vama je da da ga što točnije riješite. Kako vam ide? Javite nam!

Poveznica za kviz: https://wordwall.net/resource/39505737

Čitaj film, gledaj knjigu

Ponedjeljkom na društvenim mrežama Knjižnice BOOKquiz. Zabavite se, naučite nešto novo i družite se s nama. Današnji kviz nosi naslov: Čitaj film, gledaj knjigu 😊.

Postoje one knjige koji ne pripadaju niti jednoj kategoriji. Nisu ni kriminalistički romani, ni ljubavni, ni priručnici, ali opet sadrže pojedine elemente svakog žanra. Pitanja u današnjem kvizu bit će puna napetosti, uzbuđenja, ljubavi, uspomena i emocija, ali ono što vam možemo garantirati je da ćete se opustiti i zasigurno dobro nasmijati. Javite nam vaše rezultate!

Poveznica: https://wordwall.net/resource/39505262

Skip to content